Image
Monteur met handschoenen

Pech & Schade

SCHADE IS NOOIT LEUK... daarom zorgen wij dat je zo snel mogelijk weer de weg op kunt

Autoschade kan iedereen overkomen. Een paaltje dat je over het hoofd hebt gezien, een glijpartij op een gladde weg of een steentje tegen de voorruit. En natuurlijk is er ook altijd de kans dat je door een ander wordt aangereden en op die manier schade aan je auto krijgt.

Deskundig schadeherstel is vakwerk want elke schade is weer anders. Bij Welling Mazda hebben we deze deskundige kennis in huis. Onze professionele, goed opgeleide monteurs zorgen dat jij snel weer schadevrij de weg op kunt. Zo ben je bij ons niet alleen verzekerd van goede service maar ook van deskundigheid. Alleen op die manier blijft de kwaliteit van je Mazda gegarandeerd

Image
Mazda - Sittard

Pech met jouw Mazda?

Wat vervelend. Maar wees gerust, wij helpen je zo snel mogelijk weer op weg!

Uw Mazda brengt u moeiteloos naar alle uithoeken van Nederland en Europa. Mocht er toch onverhoopt iets gebeuren dan beperkt onze service zich niet tot onze landsgrenzen! Met onze Mazda Euro Service bent u verzekerd van snelle hulp bij pech, waar ook in Europa. Daar zorgen we voor, op onze manier, met net dat stapje extra!

Met Mazda Euro Service bent u een jaar lang verzekerd voor hulp bij pech binnen heel Europa ( ook aan huis ). Verzorgt Kolenaar periodiek het reguliere fabrieksonderhoud van uw Mazda dan is deze service gratis ( per 1 januari 2015 ). In vergelijking met de voorwaarden van andere aanbieders bespaart u hiermee al gauw minimaal € 140,–.

Image
Welling Mazda Pand Heerlen

Schadeherstel voor jouw Mazda

Schade is altijd erg vervelend. Goed schadeherstel is van het grootste belang. Na schadeherstel moet uw Mazda er natuurlijk weer perfect uitzien, maar het is ook heel belangrijk dat alle veiligheidssystemen van uw Mazda weer goed ingesteld zijn, zodat u weer veilig en zonder storingen op pad kunt.
Tevens zorgt goed schadeherstel ervoor dat uw Mazda een hoge restwaarde behoudt.

HEEFT U SCHADE? BRENG UW MAZDA NAAR KOLENAAR!
Wij mogen voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen uw schade herstellen ( ook ruitschade ). Wij zorgen dat u volledig ontzorgt wordt. Alles wordt door ons geregeld van A-Z!

Bij Welling Mazda zijn wij:
GASTVRIJ
GESPECIALISEERD
INNOVATIEF

Pech of schadeherstel nodig?

Vul onderstaand formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Aanhef
Image
Francois Schols

Francois Schols

Merk Coördinator