Over Ons

Kwaliteit in veelzijdigheid

Dat betekent voor ons dat wij jou op alle fronten helpen en adviseren. Van de aankoop van een nieuwe auto tot het voor u klaarstaan wanneer u onverhoopt een probleem of storing heeft. Ons doel is jou volledig te adviseren omtrent uw mobiliteit, zowel privé als zakelijk. Van onderhoud naar aankoop, van verzekering naar reparatie, van financiering of lease naar inruil.

Het totale Welling Autobedrijven rayon bestaat uit Parkstad Limburg, Maastricht Heuvelland en de Westelijke Mijnstreek. Belangrijke pijlers zijn persoonlijk contact, korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Wij staan voor zorgeloze mobiliteit en zijn voor zowel de particuliere als de zakelijke klant een complete mobiliteitspartner  Onze missie is dan ook: Gastvrijheid en kennis beleven bij het gezondste en innoverendste mobiliteitsbedrijf van Zuid- Limburg

Image
Mazda - Sittard

Geschiedenis

Welling Autobedrijven: uw adres voor zorgeloos rijplezier

Welling Autobedrijven is uw officiële merkdealer van Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Peugeot en Suzuki in Zuid- Limburg. Wij bieden zowel de nieuwste modellen van Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Peugeot en Suzuki als een brede selectie aan occasions van alle merken. Kom langs in een van onze vestigingen, bekijk ons diverse aanbod en maak een vrijblijvende proefrit. Bij Welling Autobedrijven geniet u gegarandeerd van zorgeloos rijplezier.

Image
Mazda - Sittard

Verbouwing

Welling Autobedrijven, is al ruim 50 jaar uw vertrouwde gezicht in de regio op het gebied van automotive. Gestart in 1969 in Brunssum als eerste Suzuki dealer van Nederland en inmiddels uitgegroeid tot totaalaanbieder van diverse merken in automobiliteit. We zijn de trotste dealer van Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Peugeot en Suzuki. Daarnaast bieden we alle merken occasions aan in de grootste overdekte occasioneel van Limburg met meer dan 200 occasions en nemen we u ook graag de zorg uit handen als het gaat om de afhandeling van autoschade en glasherstel. Ook voor autolease, verzekeringen en financieringen kunt u bij iedere vestiging probleemloos terecht. Neem direct contact met ons op en onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Bij Welling Mazda zijn wij:
GASTVRIJ
GESPECIALISEERD
INNOVATIEF

Hoe kunnen we je verder helpen?

Meer weten? Neem contact met ons op.

Image
Francois Schols

Francois Schols

Merk Coördinator

Team Mazda Sittard

Image
Maik Heijen

Maik Heijen

Receptionist After Sales
Image
H Smeets
Image
Francois Schols

Francois Schols

Merk Coördinator

Team Mazda Heerlen

Image
Roy Schmetz
Image
Kevin Bazen