Image
Mazda werkplaats

Onderhoud

 

WELLING MAZDA, OMDAT OVER AAN GEDACHT WORDT

Onze monteurs zijn goed opgeleid en worden met regelmaat op de hoogte gehouden op de nieuwste ontwikkelingen op auto technisch gebied. Welling Mazda zorgt ervoor dat het voorgeschreven onderhoud correct wordt uitgevoerd bij uw Mazda. Dit voorkomt bovendien dat onnodige werkzaamheden plaatsvinden en/of onderdelen onnodig worden vervangen. 

Transparantie is bij ons erg belangrijk. Wij houden van duidelijkheid. En zeker van duidelijkheid in tarieven. Vandaar dat wij voor elk model vaste onderhoudsprijzen hanteren. Bij ons betaalt u dus een vaste prijs inclusief alle werkzaamheden en vervangingen die bij de desbetreffende inspectie- of onderhoudsbeurt horen.

Voordelen van service en onderhoud bij [naam dealer]

Vakbekwame monteurs

Reparatie en onderhoud

Ruime werkplaats

Eerlijk advies

Image
Welling

Onderhoud bij Welling Mazda

Indien we tijdens de uitvoering van de onderhoudsbeurt zaken aantreffen waardoor we reparatie of vervanging aanbevelen, nemen we eerst contact met u op. U ontvangt dan kosteloos een advies en een vrijblijvende prijsopgave. We gaan pas tot verdere onderhoud of reparatie over als u daarvoor toestemming heeft gegeven. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan en weet dat overal aan gedacht wordt. 

Image
Werkplaats

Service-afdeling van Welling Mazda

Uiteraard is er, indien gewenst of noodzakelijk, een assortiment vervangend vervoer -in de vorm van huurauto’s of leenfietsen bij ons aanwezig.

Naast het onderhoud van Mazda verzorgen wij ook het onderhoud van andere merken auto's.

Is er een kleine reparatie van toepassing of spoed, neem dan contact met ons op via klantencontact@wellingautobedrijven.nl 

Bij Welling Mazda zijn wij:
GASTVRIJ
GESPECIALISEERD
INNOVATIEF

Service of onderhoud inplannen?

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef
Image
Francois Schols

Francois Schols

Merk Coördinator