Image
Mazda
PLAN JE GRATIS AIRCO INSPECTIE IN
PLAN JE ZOMERBANDENWISSEL
OP WEG NAAR DE ZOMER

OP WEG NAAR EEN MUZIKALE ZOMER IN JOUW MAZDA

De vakantie komt eraan en jij kunt met je Mazda eropuit voor ongekend rijplezier. Om dat rijplezier te vergroten is er Apple Carplay / Android Auto™ waarmee je eenvoudig je smartphone integreert met het multimediasysteem van jouw Mazda. Zo ervaar je het beste van twee werelden in een.

Image
Mazda

AP­PLE CAR­PLAY / AN­DROID AUTO™ NU VOOR € 299

Met Apple Carplay / Android Auto™ combineer je MZD Connect met je smartphone en ervaar je het beste van twee werelden in een. De integratie is zo vanzelfsprekend dat het voelt alsof het er altijd al is geweest. Is je Mazda uitgerust met MZD Connect? Laat de accessoire voor Apple Carplay / Android Auto™ dan nu installeren in je Mazda voor slechts € 299 inclusief hardware, software en installatie!

Image
Mazda Airco-inspectie

GRATIS AIRCO INSPECTIE

Goed onderhoud van de airconditioning is belangrijk omdat de werking ervan achteruit kan gaan, bijvoorbeeld na een periode van minder gebruik. Dit kan onder meer vieze luchtjes als gevolg hebben. Voorkom dit en laat je airco tijdig inspecteren met de gratis airco inspectie. Voor slechts € 49 testen we daarbovenop je airco én reinigen we het gehele systeem. Zo ben je gegarandeerd van een gezonde lucht en ga je op weg naar een frisse zomer in jouw Mazda.

Image
Mazda bandenwissel

TIJD VOOR DE BANDENWISSEL

Heb je je zomerbanden al gewisseld? Zomerbanden zorgen bij warmer weer voor een kortere remweg en functioneren beter op een droge, warme weg dan winterbanden. Heb je je banden nog niet gewisseld, maak dan snel een afspraak om ze alsnog te wisselen. Zo kunnen jij en je Mazda op weg naar een zorgeloze zomer.

MAAK EEN AFSPRAAK

Maak een afspraak voor de zomerbandenwissel of kom langs en laat je airco gratis inspecteren. Kom je er niet helemaal uit? We adviseren je graag.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Aanbod geldig tot en met 30 juni 2022 of zolang de voorraad strekt.