Image
Mazda
PLAN JE GRATIS AIRCO INSPECTIE IN
PLAN JE ZOMERBANDENWISSEL
OP WEG NAAR DE ZOMER

OP WEG NAAR EEN FRISSE ZOMER

De lente is nu echt van start en de zomer is in aantocht. We gaan er vaker op uit en om dit heerlijke eropuit gevoel optimaal te beleven gebruiken we de airco vaker. Naast een aangename temperatuur zorgt een airco er namelijk ook voor dat stof, uitlaatgassen en pollen buiten blijven. Ga er daarom schoon en gezond op uit en laat een gratis airco inspectie doen. De airco inspectie kun je nu met extra voordeel upgraden met een reiniging.

Image
Mazda Airco-inspectie

GRATIS AIRCO INSPECTIE

Goed onderhoud van de airconditioning is belangrijk omdat de werking ervan achteruit kan gaan, bijvoorbeeld na een periode van minder gebruik. Dit kan onder meer vieze luchtjes als gevolg hebben. Voorkom dit en laat je airco tijdig inspecteren met de gratis airco inspectie. Voor slechts € 49 testen we daarbovenop je airco én reinigen we het gehele systeem. Zo ben je gegarandeerd van een gezonde lucht en ga je op weg naar een frisse zomer in jouw Mazda.

Image
Mazda bandenwissel

TIJD VOOR DE BANDENWISSEL

Heb je je zomerbanden al gewisseld? Zomerbanden zorgen bij warmer weer voor een kortere remweg en functioneren beter op een droge, warme weg dan winterbanden. Heb je je banden nog niet gewisseld, maak dan snel een afspraak om ze alsnog te wisselen. Zo kunnen jij en je Mazda op weg naar een zorgeloze zomer.

MAAK EEN AFSPRAAK

Maak een afspraak voor de zomerbandenwissel of kom langs en laat je airco gratis inspecteren. Kom je er niet helemaal uit? We adviseren je graag.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Aanbod geldig tot en met 30 juni 2022 of zolang de voorraad strekt.